En uke som ambassadør på Equatorial Hotel

Nå har vi endelig sjekket inn på Equatorial Hotel! Hotellet ligger ikke fult så sentralt, så nå har vi havnet i District 4 istedenfor sentrale District 1.


Equatorial Hotel 5* (HCM)


Vi har sjekket inn på hotellets Club Floor, som er hotellets desidert beste etasje! Gjester i denne etasjen får eksklusiv tilgang til hotellets lounge der det serveres mat og drikke, både med og uten alkohol hele dagen. I loungen får også alle VIP-gjestene servert en herlig frokost hver morgen, godt skjermet fra alle øvrige gjester som må sloss om buffématen :)
Her er loungen


Equatorial Hotel 5* (HCM)


Det er helt utrolig hva vi får inkludert ved å bo i denne etasjen, hvor skal vi begynne? Gratis klesvask, klærne kommer levert nystrøkne på hver sin henger. Yogatrener, taxikuponger, fersk avis på døra hver morgen, kino på rommet med snacks, personlig posebærer og assistent på handletur og alt annet man måtte ønske seg. Dette hotellet kjenner virkelig ingen grenser!
Ikke minst har de et splitter nytt treningsstudio, det vi har hatt en personlig trener de siste dagene. Han var veldig flink og har lært oss mange nye øvelser, så nå er vi støle i muskler vi ikke engang viste vi hadde!
Hotellet er utrolig flott og vi koser oss! Men så tilbake til hvordan vi kom oss inn i denne etasjen …

Manageren på hotellet måtte oppgi at vi var representanter fra den norske ambassaden. Og for ambassadører er kun det beste godt nok, og de fikk vi virkelig oppleve. Men allerede første dagen vår som ambassadører kom jobben for fult, og da ble det ikke tid til så mye annet, men litt fikk vi sett da :)

?>

Leave a Reply