Sherwood Residence Ho Chi Minh City

I dag har vi ankommet storbyen Ho Chi Minh City! Og det er faktisk ganske deilig å være på et stort og livlig sted, til en forandring etter flere småbyer!

Men ingen ordentlig reisedag uten et par startproblemer.

Vi skulle ta inn på Sherwood Serviced Residence. Men da vi kom dit viste det seg å være nok et løgnaktig hotell.  De skriver store ord på nettsidene sine, om tjenester som ikke finnes, en beliggenhet de ikke har og priser som ikke gjelder. Er det mulig? Og når de ikke kan tilbyr essensielle ting, som trådløst nettverk på hotellrommet, blir problemet så stort at vi ikke kan bli der.

Heldigvis hadde vi mye å slå i bordet med da vi måtte ringe bookingagenten for å kansellere. Så godt som alt de hadde oppgitt var ikke-eksisterende. Men likevel ble det er helvete før vi kom oss ut av hotellet og inn på neste. Hotellet hadde vært så sleipe at de hadde gitt oss en ”Early bird-discount”, som skal være en ekstra god pris for de som bestiller god tid i forveien, til tross for at vi hadde foretatt reservasjonen under 24 timer før ankomst. Og de som har fått et godt tilbud har ingen rett til å kansellere bestillingen. Det hjelper ikke akkurat at nesten alle vi har møtt på i dette landet er så pengegriske at de er villige til å lye og gjøre nærmest hva som helst. Hotelldirektøren fortsatte usannhetene til bookingagenten vår, som stakkars holder til i Europa.

Og da vi begynte rekken med klager for å komme oss ut av hotellet sa de faktisk at de var berett til å sette opp en hel spaavdeling og tilby oss døgnåpen romservice, som var to av tingene vi brukte som utgangsbillett. Særlig at det hadde skjedd …

Og ikke minst mente de også at de hadde gitt oss tidenes oppgradering, men vi telte sengene flere ganger og det var bare to, og ikke tre, som agenten vår fikk beskjed om. Det tok oss vikelig flere timer, men vi kom oss heldigvis ut til slutt. Vi ertet på oss hele resepsjonen, og vietnameserne får et plutselig anfall av og ikke lenger kunne snakke eller forstå engelsk når situasjonen begynner å bli ubehaglig for dem.

?>

Leave a Reply