Ho Chi Minh City

Reisen gjennom Vietnam nærmer seg slutten, og vi har endelig kommet oss til storbyen Ho Chi Minh City! Reisen gikk fint, flyet var i rute og etter at vi kom oss til et nytt hotell er alt bare fint :)
Dette er da blitt byen vi dessverre ikke fikk sett så mye av, men litt ble det nå.
Notterdam-katedralen


Saigon


Her skjer det noe på alle hjørner, det kryr av folk og trafikken er helt ute av kontroll. Heldigvis kjører så godt som alle på mopeder, og ingen bryr seg om trafikklys, så det er likevel en viss flyt i trafikken. Bortsett fra når det regner, da parkerer nemlig alle, og det er utrolig mange, under broer, og da blir det full stopp.


Ho Chi Minh City


De har vært veldig flinke til å organisere butikker som selger ulike ting etter gater. I dag var vi for eksempel vært i sportsbutikkgata, som er en gate med utallige sportsbutikker. Vi ble tatt på fersken av vår nye personlige trener i å trene barbeint. Det var lagt fra akseptabelt, så vi var pent nødt til å komme oss ut for å handle joggesko. I byen er det lange gater som selger plastikkurver, safer, kjøkkenredskaper og alle tenkelige, mulige andre ting.


Saigon Night / mk!


Det skal også nevnes at det er en flott by, og at sola skinner :)

?>

Leave a Reply