Solveig går ned for telling på spa

Nok en søndag har kommet, og det betyr at i dag er siste dagen vår i Nha Trang og at vi i morgen skal til storbyen Ho Chi Minh City :) Vi gleder oss ikke så veldig til det. Alle de andre asiatiske storbyene vi har vært innom så langt har bare vært et stort kaos, masse mennesker og plent umulig å komme seg noe sted. Men vi kan ikke ha vært i Vietnam uten å ha vært innom Saigon. Like greit å få det overstått!

Hver søndag er spadag, for en god tradisjon :) Michela Hotel har ikke åpnet spaet sitt enda, så vi måtte finne et annet for anledningen. Det ble Su Spa! Manikyr og pedikyr hører med til en skikkelig spadag! Men denne dagen bestemte vi oss for å også unne oss en hælbehandling, ikke noe for sarte sjeler!

Spadamene startet med Solveig, og gikk løs på hælene hennes med en ostehøvel! Hun kom seg gjennom en fot, men da det var tur for fot nummer to var det ingen vei tilbake og Solveig besvimte i skjønnhetssalongen! Hun husker ikke så veldig mye, men hun våknet til slutt etter at Ingvild hadde slått henne i ansiktet flere ganger, til spavertinnenes store fortvilelse. Solveig insisterte på vann og Ingvild prøvde å formidle dette til de fortvilte damene, men det var ikke lett. Kaldt vann ble til varmt vann 3 ganger på rad, mens Solveig ville ha kaldt vann. På fjerde forsøk ble det heldigvis iskaldt vann!

Det er ikke akkurat første gang Solveig går ned for telling, og det kommer sikkert ikke til å bli siste heller! Besetningen på spaet var raskt på pletten med blodtrykksmåler og vann, og de insisterte på å ringe ambulansen. Men det fikk vi (Ingvild) heldigvis snakket de fra, og de lot oss ta en taxi tilbake til hotellet.

Her vel tilbake på hotellet

Vi kom tilbake til spaet igjen senere den kvelden, men da nektet de å gi Solveig noen behandlinger i frykt for at hun skulle dø, for da ville nemlig politiet komme og stenge dem ned. Men vi fikk heldigvis den ukentlige manikyren :)

?>

Leave a Reply