Splitter nye klær!

I Hue ligger det minst en skredder på hvert hjørne! Vi trodde jo som tidligere nevnt at dette var klesbutikker, men det er det altså ikke. I går stakk vi innom Queen Slik for å prøve noen av designene deres. Vi fikk låne med oss så mange kjoler vi ville til hotellet!

De hadde mye fint, men likevel kan det ikke sammenliknes med muligheter til å designe dine egne klær. Det gjorde vi, og nå har vi bestilt et helt nytt og selvdesignet klesskap hver på ca 30 plagg. Hos skredderen kan man komme inn med tegninger, bilder eller hva det skulle være – de kan lage alt. Bukser, kjoler, gensere – i lin, bomull, silke eller noe helt annet, her er det bare fantasien som setter grensene. Prislapp for en skreddersydd kolleksjon på ca 30 plagg helt etter eget ønske ca 1500 kroner!

Vi slo selvfølgelige til :) Skredderne som syr klærne våre er døve. Så kommunikasjonen går på tegnespråk, men det er utrolig flinke til å oppfatte ønskene våre, og ikke minst er de veldig gode til å sy. Til sammen er det fire skreddere som sitter og syr dag og natt for å få alt klart i tide!

Men de søte skredderne har en sjef og hun er ikke fult så søt. Vi har fått høre flere ganger at vi er kjedlige i klesveien, at vi har rare fasonger, eller så er vi for tykke eller for tynne. Ikke verdens beste salgstriks kanskje? Men vi hadde allerede sendt inn den gigantiske bestillingen før hun begynte å vise de mindre hyggelige sidene sine. Hun liker veldig godt å fremstå som den store sjefen, men så vidt vi har forstått er det en helt annen som eier butikken og at hun kun jobber der fordi hun kan engelsk.

Nå har vi prøvd utallige kjoler hver dag, og det er mye justering fram og tilbake, men tilslutt blir det forhåpentligvis perfekt :) Dere kan glede dere til å se resultatet!

?>

Leave a Reply