New Star Hotel

En ting vi helt har glemt å nevne på bloggen er hotellet vi bor på, New Star Hotel. Det er egentlig ganske rart at det har gått i glemmeboka for det er mye man kan si om dette hotellet. For det første er det veldig gammelt og slitent og ganske ekkelt. Hotellrommet vårt, og resten av hotellet, har store fuktskader så alt er veldig klamt, også klærne og sengene. Verken hotellet eller hotellrommet er rent, og møblene som står her er veldig slitne og ”nedsittet”.

Hotellet skal være et 3-stjerners, men det burde etter vår mening nedgraderes til et 0-stjerners hotell. Men utrolig nok er dette noe av det aller fineste man kan sjekke inn på her i Hue, og det er en god trøst at det vertfall er mye bedre enn alle gjestehusene som ligger her. Hotellfrokosten er et kapittel for seg selv, vi prøve den én gang, men ingen av oss klarte å svelge den ekle maten, så den måtte vi bare gi opp.

Dette er den flotte utsikten fra hotellrommet. Huset rett ned bruker den lille terrassen sin til å vaske seg nedentil. Det er ikke akkurat naboens elde deler man ønsker å se når man titter ut av døren om morgenen!

?>

Leave a Reply