Møkkete mat i en møkkete by!

Hue er en ”møkkete” by. På gata ligger det møkkete og ekle ting som døde fisk, råtne blader og søppel. Det ser ut som om det er 100 år siden byen ble malt, og alt som er av metall her er veldig rustent. Det er på høy tid å gi byen et aldri så lite ”ansiktsløft”!
Det er mange ”ubehaglige” mennesker her og pågående selgere som forsøker å dytte på deg alt fra båtturer til råtten mat.

Frister det ikke med en suppe med fluer som er varmet av sola?

Vietnam . Food Vendor Saigon. (431)

Lokalbefolkningen her heller ikke så renslige og de liker dessverre veldig godt å ta litt på turistene som kommer hit. Et klaps på skulderen her og et håndtrykk der… æsj!
Og når vi først nevner maten, så skal det også sier at alt vi har spist her så langt har vært veldig dårlige greier. Tallerkene er ikke rene, maten er ikke ordentlig stekt og de som serverer maten er gjerne ikke så rene de heller. Selv ikke byens ”fine” franske restaurant holder standard. Så langt har vi levd på ”sultedietten”.

Eller hva med en hundebiff?

You had better take a closer look.

I går havnet vi på en vietnamesisk restaurant, og der fikk vi overraksende god mat! Det er virkelig bedre å spise noe de KAN lage enn ”vestlig mat” kokkene ikke aner hva er. Jeg sier bare når ble en quish en toast med et skinkelass?

Vi spise typisk vietnamesiske risnudler. Etter hvert fikk vi dreisen på pinnene og da gikk det fint :)

?>

Leave a Reply