Hoi An

Endelig har vi kommet til riktig sted :) Det er veldig deilig å være ut av den store byen! Her er det litt fredligere, men det er utrolig mange turister her.
Hoi An Photos
Hoi An er en koselig by med ufattelig mange skreddere! Alle vil at du skal kjøpe klær av de, og skredderne har tydeligvis skaffet seg avtaler med de ansatte på hotellene. Til forkost og middag har vi fått servert ”små, hemmelig” lapper av kelnerne, og mener ”at det beste for oss” er å gå til nettopp den skredderen de anbefaler – byens eneste skredder som ikke forsøker å lur deg for penger ”better for you” som de sier. Haha, heldigvis er kofferten allerede full av skreddersydde klær til en adskillig billigere pris enn de tilbyr her.
Hoi An, Vietnam
Hoi An er også veldig kjent for havna si, og den gamle bydelen er ført opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det har vært mye fram og tilbake mellom hoteller, så vi har dessverre ikke hatt tid til å se så mye av byen enda. Men nå er det snart helg, og da blir det forhåpentligvis også mange spennende utflukter!

?>

Leave a Reply