Endelig i Hoi An

Hoi An lå heldigvis bare en liten 30-minutters taxitur unna Danang :)

Men så møtte vi på et nytt problem, eller flere problemer faktisk! Vi hadde bare reservert en natt på hotellet vi hadde valgt oss ut, i frykt for hvordan det så ut. Det skulle vi ikke ha gjort, for her er det høysesong og fult av turister.

Kaller de virkelig dette “Twin Beds” ?

Hotellet var fint så vi ville gjerne bo der under hele oppholdet, men hotellet var fult. Vi ble sent til et annet hotell, men også det hotellet var fult. De aller fleste hotellene hadde ikke noe rom som var sammenhengende ledig, så det så ut som om det ble en uke med nytt hotell hver dag. Noe så slitsomt! Vi fikk fatt i hotellets daglige leder og han fikk ordnet opp raskt. Det var nok noen andre som mistet rommet sitt, men vi fikk vertfall lov til å bo på hotellet hele uken, sammenhengende :)

Glory Hotel Hoi An

Men når et problem løses så dukker det opp et nytt, Internett. Selv om hotellet skulle ha trådløs dekning i alle rom var det ikke mulig å komme seg på nett noe sted på hotellet. I resepsjonen kunne de informere oss om at det måtte skyldes været. Hm, det var tross alt strålende sol og vindstille, så vi stolte ikke helt på den informasjonen. På grunn av jobben kan vi ikke være på et hotell uten Internett, så da måtte vi på hotelljakt igjen. Det eneste hotellet som var ledig var to 5-stjernes hoteller. Det ene var vanvittig dyrt, så valget falt på Golden Sands Hotel & Spa. Hotellet ligger riktignok litt unna allfarvei, men det har vertfall Internett og vi kan bo her resten av uka  :)

?>

Leave a Reply