Dong Ba Market

Når vi først hadde leid en bil tok vi like godt en tur innom markedet. Det var et stort kaos.

Klær, spiker, kjøkkenredskaper og alt mellom himmel og jord om hverandre. Endeløse rekker med boder og utsalgssteder i flere etasjer med smale passasjer mellom, mopeder og sykler i full fart mellom bodene og mange ivrige selgere. Den ene delen av markedet var full av mat i alle varianter. Det stinker så råttent av ekkel ”mat” at magen vrenger seg.  Slakteren hadde lagt ut de ferske kjøttstykkene sine rett på bakken og de som selger maten er utrolig skinte. De sikler, spytter og klør seg i rompa, og damene setter seg rett ned og tisser ved siden av frukt og grønnsaker de prøver å selge deg! Er det mulig?? Æsj! Vietnam er en skikkelig slankekur! Det eneste som frister i dette landet er vann fra en godt forseglet flaske.

?>

Leave a Reply