Danang, det var vist ikke hit vi skulle!

Det måtte jo bare skje. Vi har blingsa litt på kartet, og utrolig nok har vi havnet i helt feil by. Nå er vi i Danang, men det var den lille verdensarvbyen Hoi An vi egentlig ville besøke. Så nå er vi i nok en storby i Vietnam. Mas og trafikk på alle kanter, for en stor skuffelse.Vi hadde allerede sjekket inn på hotellet, og hele oppholdet var allerede betalt :(

For å komme oss ut av denne ”feilen” måtte vi lete etter en måte å få kansellert hotellet på, slik at vi kunne reise videre til Hoi An uten å ende opp med å betale for en ekstra uke på hotell. Det viste seg å være mye enklere enn fryktet, vi fikk nemlig veldig god hjelp av en stakkars gutt i resepsjonen som ikke var så god i engelsk. Hotellrommet hadde et kjøkken, men det var helt tomt. Ingen ting i skapene, og ikke engang gass på komfyren. Glimrende, ”vi hadde jo tross alt reservert på dette hotellet fordi vi ville ha et kjøkken”.  Så vi gikk og klaget i resepsjonen, men det fikk vi bare beskjed om at hvis vi ville ha noe i kjøkkenskapene måtte vi bo der minst 6 måneder. Vi sjekket det opp mot informasjonen hotellet hadde gikk på reservasjonen vår, og det stemte ikke helt. Snakk om å bli ”lurt”.

Dette kjøkkenet reddet oss!

Så var det bare å ringe agenten, klage og fortelle at vi ikke ønsket å bli her. Planen gikk som smurt og nå har vi reservert et nytt hotell, denne gangen i riktig by, Hoi An  :)

Her har det neste blitt midnatt, så vi må bli her en natt og reise videre i morgen.

?>

Leave a Reply