Cham-museet

På grunn av det håpløse hotellet gikk mye av dagen dessverre bort, og vi kom oss ikke av sted før langt ute på ettermiddagen. Men vi rakk likevel en tur innom Cham-museet før sola gikk ned.

Dette museet innholder en samling skulpturer fra kongedømmet Champa.

Dette var nok et populært sted for store grupper med guide, så det var fult av folk!

Når museet var vell sett og fotografert måtte vi sette snuta tilbake til hotellet igjen, og spise litt lunsj. Bilen vi ble kjørt i var ikke så veldig ny, så de stivkledde vaktene utenfor hotellet ble ganske lange i maska da noen gjester fra dette hotellet kom ut av den bilen. Haha, håper de sladret til ”tour desken”! Vi har booket mannen til skredderen i morgen også, slik at vi kan se litt mer av byen før vi skal reise videre.

?>

Leave a Reply