Voksmuseet

Først tok vi en runde på voksmuseet, der både vestlige og asiatiske berømtheter sto på reke og rad.

Her er det bare å ta fram kameraet og gå runden.

Veldig imponerende var det ikke! Ripley´s har ikke vært så veldig flinke til å gjengi kjendisene. Noen av voksfigurene skjønte vi rett og slett ikke hvem skulle forestille, men heldigvis hadde de sett en liten lapp ved siden av alle figurene vi kunne smugtitte på.

Kvaliteten var litt varierende, denne typen er ikke til å ta feil av.

Morsomt var det vertfall. Etter å ha reist gjennom Thailand på kryss og tvers har vi sett det som er verdt og se, og prøvd det som er vedt å prøve. Vi var overlykkelige for endelig å få noe festlig å ta bilde av!   

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38