Tapas tapas

Luang Prabang er et rolig sted! Veldig lite trafikk, ingen som løper eller hyler og de aller fleste sykler rolig rundt dit de skal. En veldig stor og herlig overgang fra Bangkok! Etter en timinutters spasertur fra hotellet på måfå fant vi en koslig fortauskafé som serverte tapas.

Her ble det nachos og masse annet godt til lunsj :)

Nå er vi totalt valutaforvirra. Vi hadde endelig vent oss til å bruke bath, men her er det KIP som gjelder. Hele måltidet kom på litt over 100.000 som er omtrent 90 kroner. De fleste stedene her aksepterer også betaling i UDS og BTH, men de har ikke oppdatert valutakursen på veldig lang tid, så det billigste og beste er å betale kontant i KIP.

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38