Pattaya neste

Vi ble kjørt langt, langt ut på rullebanen der dette lille propellflyet sto og ventet på oss. Vi var ikke så mange som skulle på flyet, men alle ble like overrasket over propellene, det faktisk ikke det var en eneste passasjer som ikke dro fram kameraet på vei inn i flyet.
Colorful Bangkok Air Airplane at Siem Reap Airport, Cambodia

Turen gikk veldig fint. Helt til vi kom til Pattaya. Der var det en brå slutt på all luksus. Her var det ingen som åpnet dørene eller fulgte oss inn i bilen, vi måtte til og med trille baggasjen vår selv.

På flyplassen ble vi møtt av en merkelig skrue som ventet på oss med en stor lapp men navnene våre på, i sivile klær og privat bil. I full fart på vei til byen jaget han fluer ut fra bilen gjennom vinduet. Han skravlet i ett sett hele veie fra flyplssen til hotellet. Tema var, hvorfor klarer ikke norske kvinner å holde mennene sine i sitt eget land? Hva i all verden er galt med oss fordi alle de norske menn kommer til Thailand på konejakt? Ikke vet vi..

 Vel framme på Jomtien Beach etter en lang dag :)

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38