Pattaya – en fint hvilested

Ja, tro det eller ei, men Pattaya er faktisk et glimrende sted hvis du vil slapp av og å ta livet med ro! Massevis av korslige restauranter langs stranden og ikke alt for mange mennesker i gatene. Alle har en passelig avslappet holdning og ingen ting haster her..
pattaya golden sunset

Dette er sikker det stikk motsatte av hva de som ikke har vært her skulle tro, og de som har vært her har opplevd. Trikset er å holde seg unna byen og ikke minst Walking Street. Vi har riktig nok bodd skjermet fra livet i sentrum, og møtt på noen mindre høflige og hyggelige turister, men alt i alt har oppholdet vært veldig bra!

Hver morgen har vi spist nybakt brød til frokost på Nanda´s som ligger på Jomtien Beach. Det er en ting vi kommer til å savne veldig!
sandwich

Nok en gang er vi klare til å dra, denne gangen skal vi til Bangkok!

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38