Munker

Det er grytidlig, 05.00 for å være presis, og nå skal vi inn til byen for å dele ut mat til munkene.

I resepsjonen jobber det fire unge gutter, og i går kveld fikk de det for seg at de skulle invitere oss med ut på samba, av alle ting! Vi takket pent nei, og forklarte at vi skulle opp klokken 5, men det stoppet ikke de. De drev telefonterror til rommet vårt og banket på hotellrommet vårt etter at de hadde gått av vakt sent i går kveld.  Vi slapp unna, men natten ble veldig kort!

Hotellet kjørt oss inn til byen og hadde satt fram ris og et teppe til oss. Vi måtte ta av oss skoene og ta op oss et spesielt skjerf på en spesiell måte, og så var det bare å vente en hel time på munkene som vil ha frokost.

Det var veldig mange mennesker som ga mat til munkene denne morgenen, og det var velig mange munker, store og små, gamle og unge. Vi hadde en liten treboks med ris, og tradisjonen er slik at man skal gi en neve ris til alle munkene.

Det er mange hjemløse gatebarn i byen. De kom å satte fram kurver som munkene legger mat til barna i.

Her sitter vi på bakken og deler ut ris

Alle byens munker filmet fra bilen på vei tilbake til hotellet

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38