Munk Village

Vi dag har vi besøkt et redningssenter for bjørner og et kjempe fint fossefall! I hadde fått tak i en lokal type som kunne kjøre oss opp til fossen. Fossen lå litt over en time unna byen med bil, og turen gikk gjennom ødemark og små landsbyer. På vei til fossen, midt i ingenmannsland og langt unna byen, stopper sjåføren bilen og ber oss se på noen vi tror han kaller ”Munk Village”.

Et av husene i “Munk Village”

Han var ikke så velig god i engelsk, så det kan tenkes han sa noe helt annet, men det får vi aldri vite. Som navnet tilsier var vi forberedt på å møte munker, men det var ingen munker her. Dette var en bitteliten landsby men utrolig mange små barn, gamle damer og noen eldre menn. Det var ingen unge jenter som så ut som om de var i passe ”mammaalder” å se noe sted. De fleste som bodde i landsbyen var rusa på et eller annet som fikk de til å le og smile veldig bredt!

Håndlagde suvenirer

Alle menneskene var veldig møkkete, de hadde ingen sko og heller ikke rene klær. Men de solgte håndlagede ting til en og annen turist som er innom. Vi ”tok litt av” og kjøpte armbånd og putetrekk for å støtte lokalbefolkningen litt, dagens gode gjerning :)

Dette minner ikke så mye om en landsby, men det var det!

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38