Monkey Training Center

Vi trodde jo selvfølgelig, som navnet tilsier, at dette var et sted der apene lærte apetriks. Men det kan vel heller beskrives som verdens korteste apeshow, som varte ca 5 minutter. De (stakkars) apene må underholde turistene hver halve time, så da skulle det vel bare mangle at de får 25 minutter på seg til å puste i bakken mellom hvert show. Her kunne man også ri på elefanter, men vi har fått mer enn nok av elefantriding for lenge siden og nøyde oss med et aldri så lite apeshow.

Vi er jo tross alt i Pattaya, så det skulle vel bare mange at også apene kan danse “Go-Go”

Det er utrolig hvilke kunster disse apene kan!


?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38