Jomtien Beach

Endelig kan vi se smilene bre seg hos befolkningen ved synet av turister og de aller fleste her er veldig hyggelige. Overraskende nok er det veldig stille og rolig her, og de har virelig funnet en god middelvei, ikke verken for mye eller for lite av noen ting. Lite folk, men det er aldri tomt, rikelig med restauranter men ingen innkastere, ingen selger og en endeløs fredlig strand der man slipper å dele idyllen med resten av verden.

Jomtien Beach, Thailand
De første to dagene har vi vandret langs stranden, tatt livet med ro og sett oss litr rundt. Vi har riktig nok enda ikke vært inne i sangnomsuste Pattaya Beach, men så langt er dette stedet mye bedre enn forventet :)
Jomtien beach Thailand

Langs stranden kjører det bilder med åpne lasteplan som folk kan hoppe på, og sitte på dit de skal. Hopp på i fart, betal 1o bath og tykk på stoppknappen når du skal av. Helt genialt!
Baht Bus!

De to dagene vi har vært her har vi blit forfulgt av tre fulle russiske gutter på motorsykkel. De finner oss i butikker, folkemengder, ja overalt, det virker som de følger etter oss.. Det er nok så ubehagelig, særlig fordi de har en uhyggelig  tendens til å dukke opp i avsidesliggende gater uten folk. De skremte oss skikkelig den første kvelden vi var her!

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38