Infinity Maze

Neste stopp var speilhuset. Skrekk og gru, ikke gå inn på Infinity Maze hvis du har så mye som litt klaustrofobi!  Før vi gikk inn måtte vi ta på oss hvite sokker og vanter.

 

Vi skjønnte raskt hvorfor. Infinity Maze er en labyrint av små rom der alt består av speil, gulv, tak og vegger. Romene har belysning i alle mulige farger, noen er helt mørke, så mørke at du ikke ser noen ting! For å finne veien ut av rommene må man kjenne langs veggene for å finne en dør som fører til neste rom. På den måten må man fortsette til man er ute. Typisk vår flaks måtte vi ta denne runden sammen med en slaskete russer og tre thaigutter. Kjempe gøy for de som liker speil på alle kanter og trange rom, for vår del – aldri igjen!

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38