Haunted Adventure

Spøkelseshuset. Herregud for et spøkelseshus! Vi ble sendt inn i “Haunted Adventure” sammen seks unge thaijenter. Inne i spøkelseshuset var det bekmørk og kjempe skummelt. Vi, og de seks jentene, måtte holde hverandre på skuldrene på ferden gjennom dette forferdelige stedet. Spøkelseshuset var full av mennesker i ekle forkledninger som skremte livet av oss. Plutslig spratt det ille tilberedte lik opp fra kistene, den gale legen hogget løs på pasientene så blodet sprutet og motorsagmasaker løp etter oss rundt i gangene i spøkelseshuset. Alle sammen hadde totalt paikk (for å si det mildt!!) 
Haunted Adventure - Branson West, Missouri
Ripley´s ligger i andre etasje på et digert kjøpesenter. Alle sammen stormet vi hylende ut nødutgangen der det sto lamslåtte shoppere, som ikke skjønte noen ting, og så på oss.  Vi ble straks vinket inn igjen og ble pent nødt til å fortsette løypa til vi var ute. Definitivt ikke noe for sarte sjeler!

Etter en runde i dette spøkelseshuset føltes det som om vi hadde løpt 5-mila. Svette, skjelvende og utrolige glade for å være ute. Det ble veldig mye tåtråkking, skoene våre var helt ødelagte etter besøket i Haunted Adventure.

?>

Leave a Reply