Gjestehus

Etter lunsj og en liten spasertur i byen gikk vi tilbake til hotellet for å forsøke å sjekke inn for andre gang. Tilbake på hotellet fortalte resepsjonisten oss at det bodde en veldig syk person på rommet vi hadde bestilt og at vi ikke kunne sjekke inn før dagen etter.  Hotellet mente at dette bare var en liten bagatell fordi de allerede hadde skaffet oss et rom på et annet hotell… som viste seg å være et slitent og møkkete gjestehus for de mest pengelense og desperate backpakkerne!

Internett fungerte ikke og rommet var ekkelt, lite og trangt. Så vi bestemte oss for å gå tilbake igjen til hotellet for å klage. Vi forsøkte å avbestille hotellrommet vi egentlig skulle hatt, men engelskkunnskapene deres var langt fra gode nok til at de forstod det. Isteden svarte de med å ta oss med til et annet gjestehus. Det var riktignok i lit bedre stand, men det var veldig lite!

Det var heller ikke så fristende å sjekke inn på et rom der det nylig hadde bodd en veldig syk person! Her fikk vi tak i byrået vi hadde foretatt bestillingen gjennom, og etter litt om og men fikk heldigvis bytte hotell :)

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38