Dyrehagen

Dyrehagen hadde mange vanlige thaidyr, som elefanter, som folk selvfølgelige kunne ri på og mate, som er en av de aller vanligste attraksjonene her i landet. Vi har nesten ikke vært et eneste sted der turistene ikke får tilbud om å ri på elefanter.

Men det denne dyrehagen hadde mest av var faktisk tigere.

En kjempe flott hvit tiger!

Men å kalle dette stedet en dyrehage er en litt for lystig og positiv beskrivelse på dette stedet. ”Dyreplageriet” hadde vært mye mer beskrivende!

Denne stakkars lille bjørnen en lenket til en benk!
Og her er det en voksen tiger som turistene kan ta bilde sammen med. Dette stakkars dyret viser tydelig at det ikke vil være lenket til steinen :(

I disse små burene, som ikke kan være noe større enn 5 kvadratmeter, bor det to fullvoksne tigre. De har nesten ikke plass til å røre på seg. Her får de mat, og blir slått med metallstenger. Stakkars!
Og her bor det utallige strutser på et lite inngjerdet område.

Hvis dere noen gang skal til Pattaya så er det ikke verdt å dra hit på besøk til dette stedet, som minner mer om et turturkammer enn en dyrehage! Alle burde ta avstand fra dette dyreplageriet, og vertfall ikke finansiere driften ved å besøke det. Hadde vi vist hva slags sted dette var på forhånd hadde vi aldri dratt dit!

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38