Bangla

(Beklager litt varierende filmkvalitet, vi ble dyttet til alle kanter av folkemengdene mens vi forsøkte å filme)

Bangla Walking Street er Patongs bargate. Nedover Bangla gikk vi sammen med selskapet vårt på vei til stranden for å se på fyrverkeriet.





Og vi måtte gå samme vei opp igjen. Her var det så utrolig mange mennesker at det nesten ikke var mulig å gå! Veldig mange hadde fått i seg litt mye rart denne kvelden, og det lå mennesker å sov på gaten, i blomsterbedd og andre steder de hadde segnet om. Det var så mange av de at folk ikke verken brydde seg eller viste omtanke, vi måtte tråkke over flere sovende (bevistløse) mennesker som lå henslengt rundt i byen.

Hele byen var det skjønneste kaos!!





Veldig mange kjøpte “17-mai-spray” på gata og sprayet på absolut alle! Vi ble fulle av spray i alle regnbuens farger. For en uting å selge det til fulle mennesker!




Borat, som var byttet ut med en full turist, hadde kledd seg i julens farge og hadde et aldri så lite danseshow for et jublende publikum. (NB! STERKE BILDER!)





Turen opp Bangla endte på en bar som het Devil´s Playground (anbefales ikke!!). Og dette var ikke en hvilken som helst bar…

Her danset jentene nakne (!) på baren. Rundt baren satt det gamle menn og unge gutter fra alle verdens hjørner og slo jentene på rumpa med stokker.. Flere av jentene var veldig unge, sikkert ikke mer enn 14-15 år gamle :(

Disse jentene får ikke betalt for å danse i baren. Kundene kan betale baren for å kjøpe jentene “fri fra dansingen”, deretter kan de tjene penger på tjenestene de tilbyr..

I motsetning til resten av selskapet som fikk mersmak, fikk vi avsmak, og forsvant ut av baren like fort som vi hadde kommet inn! Her var det selvsagt ikke lov til å ta bilder, det kunne man garantert tjent penger på å selge som porno!

Så var det tid for tuk-tuk-jakt . Vi måtte betale dobbel pris for å komme oss tilbake til hotellet.

Konklusjon: Nyttårsaften i Patong er ikke gøy og anbefales ikke!

?>

Leave a Reply