Tidenes verste måltid!

På vei ut fra Floating Market møtte vi “tilfeldig vis” på en mann som kunne anbefale en veldig fin restaurant som lå like ved. Det kunne ikke passet bedre, vi var skubbsulte etter turen på markedet. Han viste oss noen kjempe fine biler og kunne love oss god mat.

Vi ble litt skeptiske allerede på vei tilrestauranten fordi det viste seg at den lå langt unna alfarvei, blandt bondegårder og rismarker helt i utkanten av en liten landsby. Etter å ha kjørt oss bort et par ganger på veien, og hatt flere diskusjoner om hvilken retning den smilende mannen hadde ment vi skulle kjøre til, var vi veldig glade for å komme fram. Fint var det også, like ved elven!

Deretter gikk der fort nedover. Vi ble plassert på en skjevt bord med en hullete og møkkete duk, med enda skjevere stoler. En dame, som så ut som en hvilken som helst gjest med veska over skulderen, kom med plastbestikk som var møkkete og fett, æsj!

Vi ventet og ventet på maten, som endelig kom etter næmere 45 minutter. Det ble froskelår, sjøgressuppe og andre mindre fristende retter..blant annet en suppe med hel fisk..

Selv ikke thaien ville røre denne maten, og da er det veldig ille!! Dere skal være glade vi har spart dere for resten av matbildene..

Vi ga opp maten, og bestemte oss for  heller å ta en tur på toalette. Men det var før så dette!

Ikke nok med det, maten var også uvanlig dyr! For et dårlig sted.

Snakk om å gå rett i fella! Heldigvis så vi flere fra markedet som til restauranten i tur og orden. Han lurte mange han, den smilende mannen!

?>

Leave a Reply