På tide å dra …

Patong er dritt og jula er enda verre! Og selv om hotellet er fint er det ikke dermed sagt at omgivelsene er like fine. Nabobygget er et hotell under konstruksjon som skal stå ferdig til nyttårsaften.

Dette er utsikten fra den lile terrassen vår. Her jober det en haug med folk fra morgen til kveld for å bli ferdige i tide.

Jeg trenger vel ikke nevne at vi mildt sagt er dritt lei av å våkne til smel og bråk før soloppgang hver morgen? Anleggsarbeidere  har vel ikke akkurat rykte på seg for å behanndle blonde jenter med respekt heller.

Dette var det (heldigvis) ingen som informerte oss om, det er på tide å klage!

?>

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function goto_previous_post() in /home/content/56/6907456/html/wp-content/themes/Tropic Affair/Tropic_Affair/single.php on line 38