Gresset er ikke grønnere på den andre siden

På den meksikanske resturanten ble vi servert av en veldig søt jente med bar mage og cowboyhatt. Maten var desverre helt smaksløs og minnet litt om isopor. Det er virkerlig helt utrolig at de klarer å lage meksikansk mat uten smak! Men vi skjønte raskt at det ikke er mat som gjelder i denne byen. Nesten alle restaurantene er såkalte “party restauranter” og det er kun de to første sidene på menyen som faktisk inneholder mat, de resterende ti sidene er fylt med alkoholholdige drikker i alle mulige, tenklige varianter.

Vi ville gjerne se litt av byen så vi forsøkte å finne en bar uten toppløsdansing og stripping. Det endte med at vi vandret gatelangs i nesten én time før vi fant en bar for de få “ordentlige turistene” som ikke har kommet på charter-fylleferie.

Her hadde de levende musikk, og det var den utrolige fine stemmen som sang som lurte oss inn. Vi ble servert iskald rødvin. I baren foregikk det gjettelek om nasjonaliteten vår, en heldig vinner fikk spandert en drink (ikke av oss vi var ofre, ikke deltakere!!)

Det er helt umulig å komme i julestemning. Mange av de som velger å reise hit i julen gjør det for å slippe “det forferderlige maset”, som vi synes er en kjempe koslig høytid! Det er tydelig at Patong ikke skjønner hva jul her. Juletrærne her er blå, gule og rosa, ikke akkurat det vi forbinder med jul…

 

?>

Leave a Reply