Første tur på scooter

Etter seks uker i Thailand er det på tide å lære seg det alle andre allerede kan, kjøre scooter!
Vi bestemte oss for å leie hver vår scooter av Orchid, til en symbolsk sum. Neste dag sto disse fartsmonstrene utenfor døren vår og ventet på oss :)

Vi var mildt sagt litt skrekkslagne. Vi har sett mye tvilsom trafikk mens vi har vært her, og den er ikke akkurat som i Norge eller Spania.

Vi forsøkte å få Rinn til å gi oss et lynkurs i trafikkregler, men de er det viste ingen som verken følger eller kan så det mente han ikke var så viktig..Han ba oss holde til venstre og viste oss hvordan man starter og hvor bremsen er..

Før vi kjørte ut på veien tok vi en liten øvelsesrunde inne på område der huset vårt er. Slik var vårt første møte med en scooter.
Ingvild har kjørt litt scooter i USA, men Solveig har aldri vært i nærheten av noe likenende tidligere.

Vaktene som står ved innkjøringen til Orchid er passlig nervøse hver gang vi kjører fordi med. De springer ut på veien for å se om det er klart før de lar oss kjøre ut :)

Første turen gikk til glofressorten Black Mountain som ligger noen kilometer oppover fra Orchid, bort fra sentrum. Vi ble ganske overrasket over hvor mye trafikk det faktisk var på en liten vei på bygda! Men alle de andre sjåførene på veien viser hennsyn når de ser blondt hår under hjelmen, de kjører pent forbi og varsler at de kommer.

Her vel tilbake etter første tur :)

?>

2 Responses to “Første tur på scooter”

 1. Solveig Alexandra says:

  Nå må dere være forsiktige jenter! Trafikken der nede er skummel! Kos dere masse videre :)

  Savner deg søss

  • Ingvild says:

   Hei!
   Ikke bekymre deg søss :)
   Vi er forsiktige, tror ikke vi har kjørt i over 20 enda :p haha!
   Detter jo nesten av fordi det går så sakte :p
   Savner deg også!
   Klem

Leave a Reply