En kveld helt uten om det vanlige!!!

I Hia Hin har kongen lagt ned forbud mot Gogo-barer fordi han har sommerhuset sitt i denne byen. Men karaokebarer glemte han å forby i farten. Rin tok oss med til en “karaokebar” så vi selv kunne få se…

Denne jente her er bare 18 år, hun selger seg selv gjennom å synge karaoker i håp om at noen skal plukke henne opp…

Vi fikk godt selskap ved bordte vårt. Denne søte jente her satt seg ned sammen med oss og insiterte på å stikke på 7elleven å kjøpe en flaske vodka så hun kunne lage en spesialshott til oss. Den bestod av vodka, masse salt, lime og sodavann, æsj…! Det var tydelig at dette ikke var hennes beste egenskap, vi brakk oss selv av lukten!

Så Ingvild reddet hele selskapet ved å ta gamle kunster i bruk :)

Jenta med shotten var en skikkelig “tomboy” men vi synes hun sang veldig fint! Hvis man “synes en av jentene på scenen synger fint” kan man komplimentere dem med å henge blomster rundt halsen dems.
Vi synes hun sang så fint at vi bestemte oss for å gi henne en kveld fri, og kjøpte henne med som syngende underholdning for kvelden :)

Rinn ble veldig glad for selskapet!

Neste stopp ble en anne karaokebar, der konseptet faktisk er karaoke. Baren var tom da vi kom, men det tok ikke lang tid før det ble full fest.

Vi storkoste oss, selvfølgelg, med levende underholdnig. Ingvild var spesielt glad for all sangen :)

 

Det ble et stopp til før det var på tide å dra hjem. Ingvild bestemte seg for å gå prostitusjonen litt nærmere etter i sømmene, og fant seg to thaijenter og forhøre om yreksvalgt.

?>

Leave a Reply