To flasker whisky

På tide med middag. Huseieren vår hadde anbefalt oss å stikke innom den lokale restauranten nettopp denne dagen fordi en forfyllet cowboy skulle underholde med levende thaimusikk.

Så vi ringte de to sjåførene våre Mr. Rin og Mr. Pong om ba de kjøre oss dit.

Før middag ble det en kjapp elefantøl på terrassen vår så de lokale guttene kunne gi oss en rask innføring i thaiskikk etter dagens store bommert.

Alle fire dro vi på den lokale restauranten og vi bestemte oss for å bestille tahitapas til alle. I Thailand er de veldig beskjedene og ”har alltid spist” noe som selvsagt sjeldent er tilfellet. Det ble masse mat til alle. Rødvin, øl og mase skravling førte til at Rin og Pong inviterte oss med på en drink på den lokale baren KOOKAI.

Og der fikk vi oss nok en overraskelse, da et viste seg at man ikke drikker rødvin på barer i Thailand, men derimot thaiwhisky, og ikke bare et glass nei, når man bestiller må man kjøpe hele flasken.

Thai Whisky

Thai-meny

Og her møtte vi komisk nok en mann fra Fuglesang like ved Nesodden som var sammen med stedets thaikokkerinne. Han var veldig hyggelig og skravlingen gikk i takt med whiskyen.

Stedets eier underholdt oss med levende musikk.

Servicen i Thailand er upåklagelig!! Her fyller de opp glassene før du har rukket å ta en slurk, med andre ord, umulig å holde styr på hvor mye du egentlig har drukket.

På bygda i Hua Hin er det langt mellom vestlige dofasiliteter og stedets toalett var et hull i gulvet…grøss! Stakkars Ingvild fikk seg en overraskelse, men må man så må man!

Etter to flasker whisky ba baren på blå drink i blender, så vi tømte hele den også.

Vi trodde vi hadde opplevde alt som var verdt å oppleve i utelivsbransjen etter to år med Bella Bar, men det var før vi kom til Thailand. Barens eier var veldig fascinerte av oss, og holdt like godt festen gående til langt over stengetid.

På morgenkvisten var det på tide å rangle seg hjem, men det vi ikke hadde tenkent på var at sjåføren mildt sagt var stupfull! Da Mr. Pong skulle reise seg gikk han rett i buskaset og rullet ut i grøften.

Ooops, men heldigvis er vi smarte jenter, selv etter at thaiwhiskyen har tatt over styringen, og vi fikk tak i en annen sjåfør og kom oss trygt hjem :)

Men midt i tannpussen, som den kvelden ble utført på terrassen, kom Mr. Rin på besøk. Han viste stakkars ikke hvor han var, eller hadde vært, så vi ga han et glass vann og en seng å sove i. Og neste dag måtte Mr. Pong ut å lete etter sin egen bil.

?>

Leave a Reply