Siam Niramit – Showet

Så var det tid for teater, der forestillingen ble framført på Thailands høyeste scene med plass til 2000 personer (har ikke peiling på hvilken høyde det refereres til..).

Men før forestillingen kunne begynne måtte hele salen reise seg for å se en kortfilm av kongen på safari, fra hans glansalder. Blant annet viste de hvordan befolkningen kaster seg nedpå knærne og tilber kongen sin, hvis de er så heldige og får muligheten til det.





Under forestillingen var det dessverre ikke lov til å verken filme eller å ta bilder. Vi måtte levere fra oss kameraet før vi fikk gå inn.

Men vi har funnet en liten smake bit på nettet, som vi har postet her :)





Showet var fantastisk!! Vi fikk se hvordan de levde i det gamle Thailand, stykket opp i forhold til de ulike delene av landet. Vi fikk se landets krigshistorie, hvordan man blir straffet i helvete for ulike synder og vi fikk se hvordan de feirer høytidene sine.

150 personer og flere elefanter deltok i showet, sammen med vann, flammer og båter.

Dette var en opplevelse uten om det vanlige, pakk kofferten, kom dere til Bangkok å se selv :)

?>

2 Responses to “Siam Niramit – Showet”

  1. ^steinar says:

    hei dere har en kjempe fin blogg:Dsitter nå her i kalde norge og føler med på hva dere koser dere med der borte i den fjerne østen;)håper dere koser dere masse.vinterklem fra meg^^

    • Ingvild says:

      Hei!
      Hyggelig å høre fra deg og at du liker blogger :)
      Vi sender noen solstråler til kalde Norge!
      Du får gi lyd fra deg hvis du skal ut å reise!
      Ingvild og Solveig :)

Leave a Reply