Jesus Crist Motherfucker!

En dag sluttett bankkortet å virke. Vi ringte banken som forsikret oss om at alt var i skjønneste orden, og sa at det sannsynligvis var Mastercards uttaksgrense som stoppet oss. Vi er godt forberedte på alt og har selvfølgelig tatt med oss mer enn ett kort. Men så sluttett også neste kort, fra en annen bank, å fungere etter kun et lite uttak i en lokal minibank. Vi måtte også ringe denne banken, som også forsikret oss om at alt var i skjønneste orden.

Etter uttalige forsøk i flere minibanken, over flere dager, nektet fortsatt kortene å fungere. Hjelp, nå er vi snart blakke.

Eter utallige telefonsamtaler med ulike spanske baker, og timesvis med telefonkø var vi lei.

Nå mente begge bankene at kortene var avmagnetiserte da alt var i orden fra deres side, men kortene fungerte ikke her.

Kundeservice står tydeligvis ikke på spanske bankers dagsorden som mente vi måtte reise tilbake til Spania for å få nye kort, slike ting kan man nemlig ikke sende i posten nei, og ikke kan vi gi noen andre fullmakt til å hente de heller. Her var det bare en løsning, møte opp i egen person med pass.

Etter mange lange remser med ukvemsord til stakkarene som jobbet på avdeling kundeservice fikk vi endelig tak i banksjefen i Arguineguin. Han sa det samme, kom dere til Spania.

Etter to dager så vi ikke noe annet valg enn å ”true” banksjefen. Vi var nesten blakke og uten noe fungerende kort fikk vi heller ikke bestilt noen flybillett til Spania for å løse problemet.

Etter banning og tusler om hva utfallet ville bli for banken deres tok mannen endelig saken litt mer alvorlig å tok en telefon til hovedkontoret i Madrid. Etter to timer fungerte alt som normalt igjen :)

I all gleden, og frykten for at det skulle skje igjen, tok vi like gjerne ut 10 000 :)

?>

Leave a Reply