Hua Hin og møte med huseierne

Etter en herlig massasje og en god dusj var vi klare til å dra til Hua Hin for å møte våre nye huseiere.
Vi får bestilt en bil som kan kjøre oss dit, da Hua Hin ligger ca 20 minutter unna Cha-Am med bil.
Da vi endelig er klare setter vi oss inn i en herlig stor bil og blir kjørt til Hua Hin av en hyggelig sjåfør.
Vi ser mye rart på veien og hittil er rekorden 4 stk på en moped og litt overraskende en veldig liten baby som sitter på fanget til mor mens far kjører. Det ser man ikke hjemme for å si det sånn.
Etter hvert som vi nærmer oss Hua Hin stiger panikken igjen. Hvor i h**** havner vi nå? Det går ikke helt an å beskrive hvordan det føles å havne midt blant lokalbefolkningen med Tuk-Tuker som de selger mat fra og mange rare lukter. Vi sitter begge og kaldsvette i frykt for å bli satt av i ingenmannsland igjen. Vi kjører gjennom trange gater med masse folk i og tusen mopeder til mannen endelig setter oss av ved Hilton Hotel, puh!
Vi blir stående å blomstre i noen minutter mens vi lurer på hvor vi kan finne vår neste huseier, men det viser seg at det ikke var så vanskelig for han å finne to bortkommende blondiner :p
Kjartan, huseieren er en hyggelig mann som tar oss med opp til huset vi skal leie, der får vi en gjennomgang før vi blir plassert i hver vår stol hvor vi får løveøl og deilig frisk frukt :)
Vi blir sittende å snakke en stund og det viser seg at Kjartan vet mye om oss, da han har vært ute og Googlet oss på forhånd. Så vi får servert barhistorien og det hele, og plutselig har fortiden hentet oss inn i Thailand, av alle steder!
Når det nærmer seg middagstid inviterer han og kona oss med på en lokal restaurant 5 minutter unna huset. Der blir det ekte thaimat på oss og sjåføren er også med. Det må bare neves at sjåføren er en kjempe søt thaimann som alltid har et smil om munnen :)
Etter et, ja, hva skal vi kalle det, interessant måltid og veldig hyggelig selskap, blir vi nødt til å haste tilbake til Hilton der sjåføren vår venter på oss for å ta oss tilbake til hotellet.
Vi ankommer hotellet ca 30 minutter senere, går og tar oss et glass vin og deretter tusler vi fredlig i seng :)

?>

4 Responses to “Hua Hin og møte med huseierne”

  1. Caroline says:

    ÅÅ! Det hele høres så fantastisk ut!! Dere er så heldige :D Gleder meg masse nå til å dra selv kjenner jeg, håper vi krysser litt veier da :p Hvor lenge blir dere i Thailand ?? Kos dere masse masse masse!! :D *misunnelse*

    • Ingvild says:

      Hei!
      Det er faktisk helt fantastisk! :)
      Ja, det er ikke så lenge til du drar heller nå!
      Vi skal la deg få “varme opp” litt først, så kan vi stikke innom en tur :)
      Har du tenkt til å reise noe mer enn Bali?
      Vi blir i Thailand til over jul og resten av planene er vi litt usikker på :p
      Kos deg masse du også og nå er vi up to date med bloggen, så nå kommer det masse spennende i fremtiden!

  2. Solveig Alexandra says:

    hei hei jenter!
    Nå dukker jeg opp igjen ;)
    dere må ta bilde av huset og skive om hvordan det er der dere bor :) er såååå nyskjerrig :)

Leave a Reply