Hua Hin after dark

Synet av ladyboys og andre rare skikkelser har fått oss til å titte skrekkslagne inn i 17-maigata i Hua Hin i nesten to uker, men i går kveld bestemte vi oss for å ta en nærmere titt på hva den gata egentlig hadde å by på.

Etter en drink å styrke seg på var vi klare for å oppleve all galskapen.

17-maigata viste seg å ikke bare være en gate, men en virvar man flere gater som alle var stappfulle av barer med thaijenter. Ladyboys, letkledde jenter og gamle menn var å se overalt.

Fra innsiden

Og utsikt til gaten

Alle synsinntrykkene fikk oss til å løpe inn på første og beste bar som selvfølgelige var ”Red Bar Hua Hin”. Her bestilte vi to drinker som kom i dameglass.

Og møtte på Per fra Bergen …

… som hadde en skotte på slep.

Vi bestemte oss for å ta en liten filmsnutt til alle de gifte mennenes forferdelse, ingen av oss har noen gang sett så mange skvette fra kameraet. En av mennene på stedte ble alvorlig sint og veivet og vinket og signaliserte tydelig at han ikke ville bli avbildet i Hua Hins bakgater..

Vi bestemte oss for å gå litt lenger nedover gata og gikk inn på enda en bar der vi møtte på en svensk back pack-par som var helt på snurr!

Solveig og Maja

Ingvild og “Pelle”

Ingvild forbarmet seg over en av gateselgerne som skulle vise seg å være en liten rakker.

Og selvfølgelig måtte vi få et lite blinkskudd også

Deretter bar det videre til neste sted hvor de hadde en hyggelig servitør som ser ut til å være litt på snurr :p

Deretter bar det inn i et trangt smug med masse karaokebarer, hvor disse to herrene prøvde å få oss til å synge, men vi takket pent nei.

Etter å ha ristet av oss kveldens selskap var vi veldig fornøyde …

og klare for å tuk-tuke hjem :)

?>

Leave a Reply