Spa – en ny opplevelse

Etter fotoshooten var det tid for litt selvpleie for en gangs skyld og heldigvis var det ikke langt til nærmeste spa.
Vi tok turen opp i fjerde etasje og ble møtt av noen veldig søte, små og hyggelig thai-damer som tok oss i mot med et herlig smil :)
Vi plassert i hver vår stol hvor vi fikk servert varm uterte og fikk skjemaer vi måtte fylle ut om helse osv. Etter en deilig kopp te og litt skrivekrampe var vi klar for en skikkelig avslappende behandling!
De søte damene viste oss inn på hvert vårt rom og viste oss en badehette og en liten strikket hot pants som vi skulle ta på oss.
Ingvild som aldri har vært på spa før fikk hakeslep og tenkte ”hva pokkeren har jeg begitt meg ut på?!”
Men hun svelget stoltheten og tok på seg trusen og satt seg pent og pyntelig på en krakk med alle klærne på, da hun ikke visste om hun skulle kle av seg resten eller ikke.
Den søte damen kommer inn og smiler og sier uskyldig at det bare er å kaste klærne. Hjelp! Strippe foran en thaidame var ikke akkurat planen. Men pokkeren heller body wrap og ansiktsbehandling ville hun ha, så da var det ikke annet å gjøre en å strippe.
Vi ble begge smurt inn i gjørme som vi skulle ligge med i 30 minutter. Men på grunn av det forferdelige jet laget var det plent umulig å holde seg våken, så vi sovnet begge to.
Plutselig banker damene på døren og vi våkner begge fortumlet og lurer på hvor vi er.
Plasten vi ble pakket inn i blir vi pakket ut av igjen og blir begge sendt i dusjen for å skylle av oss :) Herlig!
Etter mye skrubbing og såpe får vi endelig av oss al gjørma og tripper forsiktig tilbake på benken hvor vi er nødt til å blotte oss igjen :p
Damene finner frem body lotion som vi skal smøres inn i, men vi misforstår begge to og begynner selv å smøre oss. Solveig kjører løpet helt ut og smører seg selv, mens Ingvild blir stoppet midt i av en lattermild dame, som tar over jobben og gjør det slik det skal gjøres :)
En herlig thailandsk ansiktsmaske blir påsmurt og vi blir igjen liggende for oss selv og duppe av med masken på til den blir vasket av.
Ingvild får seg en skikkelig nesemassasje og ber til høyere makter om at hun ikke begynner å blø neseblod sånn som hun holder på og tenker takk og lov at det ikke er Håkon som ligger her for da hadde det definitivt spurtet for lenge siden :p
Ingvild er også så heldig å få en forsmak på Thai massasje og får seg en skikkelig omgang der. Etter mye pc-jobbing og stillesitting kan man vel bare tenke seg til at det var alt annet enn behagelig.
Da behandlingen dessverre er ferdig blir vi begge losset ut av rommene våre og vist tilbake til sofaen, der får vi enda en kopp urtete, mens vi diskuterer hva vi skal gi i tips. Hva er vanlig? Vi har ingen anelse, så da gjør vi som kanskje de færreste nordmenn, vi overtipser noe enormt, uten at vi visste det. I ettertid er vi rimelig sikker på at vi betalt husleien til begge to :p
Nå er det bare å komme seg ned å ta en dusj og dra videre til Hua Hin hvor vi skal møte våre neste huseiere :)

?>

Leave a Reply