Jet lag

Gud som vi plages av jet lag! Vi sliter med å holde øynene åpne, men pokkern om vi skal klare det!
Det går mot en tidlig middagstid og vi går til resepsjonen og bestiller en liten “tuk-tuk” som kan kjøre oss til en butikk og en restaurant.
Tuk Tuken kommer etter et par minutter og vi stiger ombord i en merkelig skapning, en blanding av moped og lasteplan med seter :)
Det blir en hompete tur frem til restauranten og for å si det mildt får vi helt panikk på veien. Vi kjører på småveier i hva som ser ut som slummen og det lukter vondt :p Hjelp, hvor kommer tuk tuk-mannen til å sette oss av?
Etter en del skjelvende minutter, har panikken nådd et klimaks og vi vurderer og be han snu og kjøre oss tilbake, men tro det eller ei, han stopper plutselig utenfor verdens koseligste restaurant hvor folk mottar oss som kongelige (igjen) og hilser oss velkommen med “WAI” og neiing med hendene foldet.
Frykten har gitt seg litt nå, så vi setter oss ned og får servert en stor meny.
Vi koser oss med å lese menyen, men velger å gå for noe kjent og kjært den første dagen. Det blir hamburger og salat :)
Vi blir sittende og se oss litt rundt på denne fantastiske restauranten som har en egen liten dam, lys i alle trær, live musikk og et lite svømmebassen med lys.
Men myggen som vi har fryktet lar ikke vente på seg, den surrer rundt oss som bare det og etter utallige bevegelser for å klø seg kommer en snill kelner med en myggspray til oss som vi kan smøre oss inn med.
Vi blir evige takknemlige og spray oss på alle tenkelige steder :)
Maten kommer og den er bare helt fantastisk og ser om mulig enda bedre ut :)
Tuk Tuk-mannen henter oss som planlagt, kjører oss på butikken så vi kan handle litt småting og så er det tilbake til hotellet og ta kvelden.
Jet laget tar på og det er på tide og sove sin første natt i Thailand!
God natt :)

?>

Leave a Reply